Fagligt dygtige serviceteknikere til Nicholaisen A/S


 

Teknikere til service, test og indkøring af anlæg til industrienNicholaisen søger flere fagligt dygtige Serviceteknikere, der trives med kundekontakt og at yde god service. Vi tilbyder et spændende introduktionsprogram, hvor du de første 3 måneder vil få en mentor, som skal sikre, at du får en god og professionel introduktion til stillingen. Efterfølgende vil du modtage skoling hos udvalgte leverandører i Tyskland og Italien, typisk i perioder af 14 dage af gangen. 


Om os
Nicholaisen er en servicevirksomhed, der leverer rådgivning, projektering og salg af innovative maskinløsninger samt servicekoncepter til træ-, plast- og aluminiumsindustrien i Skandinavien. Virksomheden arbejder både med opstilling af enkelte proceslinjer og hele fabrikker i Skandinavien, Baltikum, Polen og Østersøregionen. 


Vi har en klar vækstambition i Norden og er inde i en meget spændende udvikling.

 

Vi søger flere fagligt dygtige Serviceteknikere, der trives med kundekontakt og at yde god service. Vi tilbyder et spændende introduktionsprogram, hvor du de første 3 måneder vil få en mentor, som skal sikre, at du får en god og professionel introduktion til stillingen. Efterfølgende vil du modtage skoling hos udvalgte leverandører i Tyskland og Italien, typisk i perioder af 14 dage af gangen. 

Om stillingen
Du bliver en del af en afdeling med ca. 15 medarbejdere, der er fordelt på serviceteknikere, salg af reservedele og after-sales. Din primære opgave bliver at servicere kunderne på produktionsanlæg og optimering af driften. Opgaverne spænder vidt fra akutte opgaver til mere langsigtet systematisk vedligeholdelse. I løbet af de første 3 måneder vil din mentor sørge for, at du får en grundig introduktion til dit job og til virksomheden. Efterfølgende vil du blive udsendt i 2 uger ad gangen til udvalgte leverandører i Tyskland og Italien. Der vil i udgangspunktet blive tale om 3 udsendelser.


Dine kompetencer
Du har en baggrund som elektriker, industritekniker, elektromekaniker, stærkstrømstekniker, el-installatør, automatiktekniker eller tilsvarende. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra tilsvarende stilling, men vi er også åbne over for kandidater med matchende kompetencer fra andre brancher, særlige tekniske styrker eller interesse for optimering af processer og LEAN.

Det er vigtigt, at du er fleksibel og forstår betydningen af god kundeservice. Det er også vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og struktureret i en uformel organisation, hvor man ikke altid kender arbejdsdagen, før den er forbi, og hvor fyraften kan være flydende. 


Derudover forventer vi at:

  • Du har kendskab til engelsk og gerne til tysk
  • Du er glad for at rejse
  • Du er en god holdspiller
  • Du naturligt engagerer dig i kunder og produkter


Vi tilbyder
Du kan blive en del af en spændende virksomhed i vækst med et spændende arbejdsmiljø, et højt fagligt niveau og masser af plads til, at den enkelte medarbejder kan udvikle sig.

Ansættelse
Hurtigst muligt.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte Niels Henriksen Center for HR på telefon 25 55 40 01 eller Bo Rasmussen fra Nicholaisen på telefon 40 82 55 45.

Ansøgning
Ansøgninger modtages udelukkende online via dette link: 
candidate.hr-manager.net/ApplicationForm/SinglePageApplicationForm.aspx

Vi afholder løbende samtaler, så send os din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.