Nicholaisen A/S søger en teknisk funderet reservedelsdisponent

For at understøtte vores vækstambitionerne søger Nicholaisen lige nu en teknisk funderet reservedelsdisponent. Du vil blive en del af en afdeling med ca. 15 medarbejdere, der er fordelt på serviceteknikere, salg af reservedele, service og aftersales. 


Stillingen
Vi skaber højtydende produktioner. Derfor vil dine primære arbejdsopgaver være at bidrage med en høj leveringssikkerhed på reservedele til Nicholaisens kunder og samarbejdspartnere, herunder levere reservedele til serviceteknikere og direkte ordrer til kunder. Arbejdsopgaverne spænder vidt: fra akutte ordrer til store reservedelsordrer, der leveres som reservedelspakker.


I Nicholaisen arbejder vi tæt sammen med vores leverandører, som er placeret primært i Tyskland og Italien, derfor kræves der teknisk indsigt indenfor branchen eller lignende brancher. Det er vigtigt at forstå vores kunders behov og at du med interesse sætter dig ind i vores kunders værdikæde og skaber værdi for kunden. Du er A-menneske og ikke bange for at gå forrest med nye input til eksisterende processer.

 

Erfaring og kompetencer
Du har en teknisk uddannelse bag dig suppleret med 4 -5 års erfaring gerne inden for salg af reservedele. Vi er åbne overfor kandidater, som har matchende kompetencer fra andre brancher, særligt med teknisk baggrund.

  • Erfaring med Microsoft Office pakken
  • Erfaring/kendskab til Navision
  • Kendskab til ExpandIT
  • Kommunikation på engelsk i skrift, tale og gerne tysk


Personlige egenskaber
  • Du trives i en uformel organisation
  • Du trives med et job, hvor der stilles krav til at kunne arbejde selvstændigt og i teams
  • Du trives godt med struktur og processer
  • Du har en naturlig interesse for teknik og maskinanlæg
  • Du kan fordybe dig i komplekse reservedelspakker

Nicholaisen tilbyder
Du kan blive en del af en spændende virksomhed i vækst, og vi kan tilbyde et spændende arbejdsmiljø med et højt fagligt niveau, hvor der er plads til at den enkelte medarbejder kan udvikle sig.

Ansættelse
Hurtigst muligt.

Kontakt
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du er velkommen til at kontakte service- og aftersalesmanager Rasmus Thayssen på telefon 8161 5559.

Ansøgning
Ansøgning sendes pr. mail til rmt@nicholaisen.dk, i emnefeltet skrives ”Reservedelsdisponent”.

 Der vil løbende blive afholdt samtaler.