Nicholaisen A/S søger en Key Account Manager - med kommcercielt fokus og teknisk indsigt

Vil du være med i en virksomhed, der oplever stor vækst og er du den, der kan skabe og sikre den fremtidige vækst? Så har vi en interessant stilling som Key Account Manager.

Du sælger gennemtænkte løsninger, der holder – også på langt sigt

Du skal være med til at løfte den fremtidige vækst i en spændende virksomhed, der leverer rådgivning, projektering og salg af innovative maskinløsninger samt servicekoncepter til træ-, plast- og aluminiumsindustrien i Skandinavien. Du bliver Key Account Manager for et antal af vores kunder både store koncerner og mellemstore virksomheder, og din succes bliver målt på, at salgsaktiviteter omsættes til resultater. Samtidig er det vigtigt, at kunderne oplever en stor professionalisme, og at de respekterer dig for din indsigt i forhold til det, der skaber værdi hos dem. Du evner at bevæge dig på både topmanagementniveau samt over for kundens teknikere. Helt præcist, skal du:

• Kunne drive salget inden for vores fire forretningsområder i hele Skandinavien - et individuelt salg på ca. DKK 25. mio. pr. år.

• Planlægge og afholde kundemøder.

• Udarbejde tilbud og kvalificere pipeline.

• Følge op på udestående sager.

• Forhandle og afslutte salget med kunderne samt medvirke til et godt after sales forløb.

• Udvikle og vedligeholde rammeaftaler med kunderne.

• Sikre høj kundetilfredshed.

• Samarbejde med kunder, projektledere og andre interne/eksterne interessenter, herunder sikre en god forventningsafstemning mellem salg og projektledere i henhold til vores projektmodel.

Det er vigtigt, at du forstår kundernes behov og hvad der er vigtigt for deres forretning samt formår at sikre løsninger, der også virker på langt sigt. Du skaber kvalitet i alle faser samtidig med, at du bevarer begejstringen og friheden som motivation.


Kommerciel og teknisk profil med lyst til at arbejde i Skandinavien
Din erfaring og dine menneskelige kvalifikationer vægter højt. For at du skal passe godt ind i hos os, skal du kunne arbejde uden for vante rammer og have lyst til at bidrage til den gode kultur, hvor man brænder for sammen at gøre et godt stykke arbejde og skabe værdi i vores forretning. 

Derudover kan du have en baggrund som produktionsingeniør, maskinmester eller lignende – evt. suppleret med en kommerciel uddannelse og samtidig kombineret med flere års erfaring inden for B2B-salg, herunder gerne med salg af større projekter. Du kan også have en kommerciel uddannelse som eksempelvis cand.merc. eller lignende og har demonstreret at du, gennem din erhvervskarriere har tilegnet dig teknisk viden samt erfaring med salg af projekter.

Du tænker kommercielt og har en forretningsorienteret tilgang til dine opgaver, og dine evner til at opbygge relationer er ligeledes i top. Du arbejder struktureret, har sans for detaljen og trives godt med at arbejde i et travlt miljø, hvor ikke alle strukturer er 100% på plads. Du er villig til at afprøve nye ting, og din nysgerrighed gør, at du er på forkant.

Din kommunikationsform er åben og involverende, og du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau. Det er desuden en fordel hvis du taler tysk.

Det er muligt at have hjemmearbejdsdage, hvis du som minimum er på kontoret i Hørning én dag om ugen.

 Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hansen Toft Research Consultant Søren Vestergaard Holm på 2042 1665. 

Stillingen ansøges via Hansen Toft ved at klikke HER.  

Bemærk, at vi blot har behov for dit CV, når du søger stillingen. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden din accept.