Salg og projektrådgivning

Bo Bruun Holm

Bo er konsulent på områderne pladeindustri og massivtræ for kunderne i den nordlige del af Jylland. Bo er en erfaren og analytisk rådgiver og projektleder, der kender branchen fra begge sider af skrivebordet og har kompetencerne på plads fra sine tidligere funktioner som bl.a. produktionstekniker, driftsleder og direktør samt via sin uddannelsesmæssige baggrund som tømrer, trætekniker og merkonom.

Mobil +45 40 54 47 64
bbh@nicholaisen.dk

Peter Haahr Larsen

Peter er konsulent og salgsansvarlig primært for facadesegmentet. Med baggrund i en maskinteknisk uddannelse og mange års erfaring fra hele træbranchen har Peter stor ekspertise i produktionsoptimering, udvikling af og forståelse for kundens forretning. Peter er relationsskabende, omhyggelig og vedholdende med en god analytisk tilgang til den enkelte opgave.
 

Mobil +45 40 96 47 11
phl@nicholaisen.dk


Kim Jobling

Kim er ansat som overordnet ansvarlig for vores koncernkunder. Han er udlært tømrer og trætekniker og har en coachuddannelse i ledelse. Kim har tidligere været udstationeret i Litauen og har fungeret som projektleder på tværs af fagområder inden for træproduktion i hele Europa. Kim har således et godt kendskab til de Baltiske lande, herunder øvrige Skandinavien. Desuden har Kim stor erfaring inden for produktionsudvikling for procesindustrien. Kim har været ansat i træbranchen siden 1982 og har været ansat hos Nicholaisen siden 2015.

Tlf. +45 40 73 02 32
kj@nicholaisen.dk

Anne Marker

Anne, der har været i virksomheden siden 1999, arbejder som projektkoordinator med backoffice-opgaver relateret til salg og projekter i vindues- og facadesegmentet. Anne er uddannet cand.ling.merc. i tysk, korrespondent i engelsk og tysk og har kursus i CE-mærkning og projektstyring og en del års ophold i Tyskland med i den faglige bagage.

Tlf. +45 51 58 59 02
am@nicholaisen.dk

Svenja Hartmann

Svenja, der kommer fra Tyskland og er uddannet korrespondent i engelsk og tysk, mestrer med sine 30 års erfaring alle facetter i det mangesidede backup-arbejde. Svenja er projektkoordinator indenfor plade/møbelindustrien og har været med fra virksomhedens opstart i 1993.

Tlf. +45 31 34 15 51
sh@nicholaisen.dk

Kathrine Hovesen

Kathrine har været ansat siden 2012 og har 19 års brancheerfaring. Kathrine har tidligere arbejdet som salgs- og marketingkoordinator hos en kollega i branchen, hvor hun også er udlært. Kathrine skal især arbejde med marketing og intensivere vores indsats på dette område, ligesom hun er IT-superbruger. Derudover fungerer hun i det daglige som PA for Thomas Biehl.

Tlf. +45 61 37 37 09
kh@nicholaisen.dk

Kenneth Bech Sørensen

Kenneth er projektleder samt projektudvikler i salgsafdelingen og har været ansat hos Nicholaisen siden februar 2016. Kenneth har en baggrund som bachelor i Innovation and Business samt en kandidat i teknologibaseret forretningsudvikling. Kenneth bidrager til udvikling og konceptualisering af salgsafdelingens produkter og værditilbud. Han er skarp i AutoCad, samt stærk på IT-projekter.

Tlf. +45 24 90 03 20
kbs@nicholaisen.dk