Service og projektgennemførelse

Rasmus Thayssen

Rasmus Thayssen er chef for vores service- og aftersalesafdeling og kan trække på stor erfaring med ledelse og service fra sine tidligere ansættelser i vindmølleindustrien. 
Oprindeligt er Rasmus uddannet elektriker og har efterfølgende efteruddannet sig inden for bl.a. Business Management, Strategic Leadership samt Organization and Workplace Psychology. Derudover har han flere internationale kurser i projektledelse og økonomi.

Mobil +45 81 61 55 69
rmt@nicholaisen.dk

Jesper Denhardt Nielsen

Jesper er vores projektchef, der står i spidsen for vores projektafdeling. Jesper har solid international erfaring med ledelse af projektteams. Han er oprindeligt uddannet maskiningeniør og har udbygget sin faglige værktøjskasse med en bachelor i business administration og LEAN Six Sigma Black Belt certificering. Han har desuden taget Dansk Industris lederuddannelse og har deltaget i diverse kurser, deriblandt kursus i maskinsikkerhed og CE-mærkning. 

Mobil +45 30 89 83 90
jdn@nicholaisen.dk

 

Kristian Kongensholm Husted

Kristian er ansat i vores projektafdeling som projektleder, hvor han med sit rolige væsen og sit hands-on kendskab til branchen styrer Nicholaisens store og små projekter i mål. Kristian er uddannet maskinsnedker og har løbende efteruddannet sig indenfor management, projektledelse og LEAN. Kristian har i mange år været bosat i Østeuropa, hvor han har varetaget jobs som bl.a. CEO og Produktionsdirektør – hovedsageligt i større virksomheder i møbelindustrien. Til Kristians arbejdsopgaver hører tillige fabriksanalyser med henblik på effektivisering og produktivitet, ligesom han er involveret i udviklingsopgaver og Nicholaisens projektmodel.

Mobil +45 51 70 25 37
khu@nicholaisen.dk

 

Bo Rasmussen

Bo servicerer vores kunder og leverandører mht. øvrig service såsom serviceplanlægning, hvor han er bindeleddet mellem kunderne, teknikerne og leverandørerne. Derudover udfører Bo serviceprojektering, som f.eks. flytning af maskiner, samt planlægning af serviceopgaver og koordinering af teknikernes opgaver. Bo har været i branchen i mange år og har en baggrund som tekniker og har bl.a. har fungeret som koordinator/pladsansvarlig på større opgaver.

Mobil +45 40 82 55 45
br@nicholaisen.dk

Jørgen Petersen

Jørgen er vores mand på reservedele. Jørgen har over 20 års erfaring med ansættelser hos to af kollegerne i branchen. Jørgen servicerer vores kunder og leverandører med alt, hvad angår reservedele, forbrugsstoffer og øvrige ting, som kan henføres til maskiner og anlæg.

Mobil: +45 30 66 65 45
jp@nicholaisen.dk 
 

Winnie B. Hansen

Winnie er vores nyeste kollega i service og varetager arbejdet som disponent i reservedelsafdelingen.
I tæt samarbejde med Jørgen håndterer hun salg af reservedele, udarbejdelse af tilbud og reservedelspakker samt indkøb af reservedele til vores egne teknikere og kunder.
Serviceafdelingen arbejder fortløbende på at udvikle og forbedre de løbende processer til håndtering af reservedele og opdatering/vedligehold af stamdata og her vil Winnie også være en vigtig medspiller.

Mobil: +45 20 59 83 35
wbh@nicholaisen.dk 

 

Lene Jansen

Lene er ansat som servicekoordinator og kom til Nicholaisen i juli 2016. Lene er omdrejningspunktet for koordinering af servicearbejde, fakturering og opfølgning på serviceopgaver.

Lene har 20 års brancheerfaring og sidder klar ved telefonen, når der er brug for en tekniker.

Mobil +45 61 13 86 16
lja@nicholaisen.dk

Egon Povlsen

Egon er vores hustømrer, snedker, maler og altmuligmand. Egon sørger for indvendig og udvendig vedligeholdelse på Sønderskovvej og passer vore udendørsarealer.

Mobil +45 20 12 16 58