Service og projektgennemførelse

Rasmus Thayssen

Rasmus Thayssen er chef for vores service- og aftersalesafdeling og kan trække på stor erfaring med ledelse og service fra sine tidligere ansættelser i vindmølleindustrien. 
Oprindeligt er Rasmus uddannet elektriker og har efterfølgende efteruddannet sig inden for bl.a. Business Management, Strategic Leadership samt Organization and Workplace Psychology. Derudover har han flere internationale kurser i projektledelse og økonomi.

Mobil +45 81 61 55 69
rmt@nicholaisen.dk

Jesper Denhardt Nielsen

Jesper er vores projektchef, der står i spidsen for vores projektafdeling. Jesper har solid international erfaring med ledelse af projektteams. Han er oprindeligt uddannet maskiningeniør og har udbygget sin faglige værktøjskasse med en bachelor i business administration og LEAN Six Sigma Black Belt certificering. Han har desuden taget Dansk Industris lederuddannelse og har deltaget i diverse kurser, deriblandt kursus i maskinsikkerhed og CE-mærkning. 

Mobil +45 30 89 83 90
jdn@nicholaisen.dk

 

Bo Rasmussen

Bo servicerer vores kunder og leverandører mht. øvrig service såsom serviceplanlægning, hvor han er bindeleddet mellem kunderne, teknikerne og leverandørerne. Derudover udfører Bo serviceprojektering, som f.eks. flytning af maskiner, samt planlægning af serviceopgaver og koordinering af teknikernes opgaver. Bo har været i branchen i mange år og har en baggrund som tekniker og har bl.a. har fungeret som koordinator/pladsansvarlig på større opgaver.

Mobil +45 40 82 55 45
br@nicholaisen.dk

Mikkel Borg Nielsen

Mikkel har siden februar 2016 været ansat som projektleder i serviceafdelingen. Mikkel er udlært maskinsnedker, trætekniker og har en merkonomuddannelse i økonomi og ressourcestyring. Mikkel har mange års erfaring som projektleder i branchen. Som projektleder hos Nicholaisen, arbejder Mikkel med udgangspunkt i Nicholaisen modellen med afvikling af store projekter, herunder planlægning af installationsopgaver, effektivisering, tidsterminer og dokumentering.

Mobil +45 24 90 03 40
mbn@nicholaisen.dk
 

Lene Jansen

Lene er ansat som servicekoordinator og kom til Nicholaisen i juli 2016. Lene er omdrejningspunktet for koordinering af servicearbejde, fakturering og opfølgning på serviceopgaver.

Lene har 20 års brancheerfaring og sidder klar ved telefonen, når der er brug for en tekniker.

Mobil +45 61 13 86 16
lja@nicholaisen.dk

Jørgen Petersen

Jørgen er vores mand på reservedele. Jørgen har over 20 års erfaring med ansættelser hos to af kollegerne i branchen. Jørgen servicerer vores kunder og leverandører med alt, hvad angår reservedele, forbrugsstoffer og øvrige ting, som kan henføres til maskiner og anlæg.

Mobil: +45 30 66 65 45
jp@nicholaisen.dk 
 

Egon Povlsen

Egon er vores hustømrer, snedker, maler og altmuligmand. Egon sørger for indvendig og udvendig vedligeholdelse på Sønderskovvej og passer vore udendørsarealer.

Mobil +45 20 12 16 58