Service og projektgennemførelse

Bo Rasmussen

Bo servicerer vores kunder og leverandører mht. øvrig service såsom serviceplanlægning, hvor han er bindeleddet mellem kunderne, teknikerne og leverandørerne. Derudover udfører Bo serviceprojektering, som f.eks. flytning af maskiner, samt planlægning af serviceopgaver og koordinering af teknikernes opgaver. Bo har været i branchen i mange år og har en baggrund som tekniker og har bl.a. har fungeret som koordinator/pladsansvarlig på større opgaver.

Mobil +45 40 82 55 45
br@nicholaisen.dk

Mikkel Borg Nielsen

Mikkel har siden februar 2016 været ansat som projektleder i serviceafdelingen. Mikkel er udlært maskinsnedker, trætekniker og har en merkonomuddannelse i økonomi og ressourcestyring. Mikkel har mange års erfaring som projektleder i branchen. Som projektleder hos Nicholaisen, arbejder Mikkel med udgangspunkt i Nicholaisen modellen med afvikling af store projekter, herunder planlægning af installationsopgaver, effektivisering, tidsterminer og dokumentering.

Mobil +45 24 90 03 40
mbn@nicholaisen.dk
 

Lene Jansen

Lene er ansat som servicekoordinator og kom til Nicholaisen i juli 2016. Lene er omdrejningspunktet for koordinering af servicearbejde, fakturering og opfølgning på serviceopgaver. Lene har 20 års brancheerfaring og sidder klar ved telefonen, når der er brug for en tekniker.

Mobil +45 61 13 86 16
lja@nicholaisen.dk

Christian Krog Hansen

Christian er ansat som disponent/indkøber i serviceafdelingen. Christian startede i branchen i 1994 som kontorelev og har siden været beskæftiget som drifts- og produktionskoordinator, teknisk supervisor og produktionsleder. I 2012 begyndte Christian at arbejde med indkøb og salg af reservedele til kunder indenfor træindustrien. Christian tiltrådte sin stilling hos Nicholaisen i april 2016, hvor hans primære opgaver er indkøb af reservedele, koordinering mellem kunder og interne teknikere, samt lagerstyring og fakturering til kunder. Christian bidrager med bred tekniske indsigt og sørger for et højt niveau af service til vores kunder.

Mobil +45 40 14 01 40
ckh@nicholaisen.dk

Jørgen Petersen

Jørgen er vores mand på reservedele. Jørgen har over 20 års erfaring med ansættelser hos to af kollegerne i branchen. Jørgen servicerer vores kunder og leverandører med alt, hvad angår reservedele, forbrugsstoffer og øvrige ting, som kan henføres til maskiner og anlæg.

Mobil: +45 30 66 65 45
jp@nicholaisen.dk 
 

Egon Povlsen

Egon er vores hustømrer, snedker, maler og altmuligmand. Egon sørger for indvendig og udvendig vedligeholdelse på Sønderskovvej og passer vore udendørsarealer.

Mobil +45 20 12 16 58