Serviceteknikere

Nicholaisen A/S har en stab af erfarne teknikere, der arbejder eksternt og dækker et bredt spektrum af opgaver.


Ib Sørensen

Ib er bredt teknisk funderet og specialist på IMA og HOMAG kombinationsmaskiner samt IMA CNC-maskiner. Ib har derudover et solidt kendskab til anlæg fra MAW og et af vores nyere produkter Priess-Horstmann. Ib bruger en del af sin arbejdstid hos faste kunder, men tager også gerne andre opgaver ind. Ib har været med fra starten i 1993 og har været i branchen siden 1981.

Mobil +45 40 52 47 02
is@nicholaisen.dk

Johnny Bødker Kristensen

Johnny har speciale i CNC-bearbejdning og robotteknik. Johnny er uddannet maskinarbejder og har mange års erfaring med servicering af CNC-maskiner fra en kollega i branchen. Herudover har Johnny stor erfaring i programmering samt skoling i styringer. 

Mobil +45 30 59 02 25
jbk@nicholaisen.dk

Thorkil Søgaard

Thorkil er en alsidig allround-tekniker med opgaver inden for maskiner fra KOCH, SCHELLING pladesave og VENJAKOB lakeringsanlæg og har været i branchen siden 1986. Thorkil har i perioder megen rejseaktivitet, idet han løser mange udlandsopgaver især i de østeuropæiske lande. Thorkil beskæftiger sig desuden en del med CE-mærkning, kabelmærkning og el-lovgivning.

Mobil +45 20 97 47 11
ts@nicholaisen.dk

Torben Andersen

Torben er teknisk bredt funderet med speciale i gennemløbsmaskiner fra IMA og HOMAG samt presseanlæg fra BÜRKLE og WEMHÖNER. Torben holder meget af den udadvendte del af sit arbejde og har en del rejseaktivitet, da der ofte er bud efter ham fra kunder i resten af Europa. Torben har været med siden starten i 1993 og været i branchen siden 1984.

Mobil +45 40 54 47 60
tfa@nicholaisen.dk

Øystein Riber Øvall

Øystein er ansat som tekniker i vores serviceafdeling. Øystein er uddannet som både plade/konstruktionssmed og automatikfagtekniker. Derudover har Øystein kursusbevis indenfor kommunikation og servicekvalitet, PLC-styring samt PLC-fejlfinding. Øystein er et kendt ansigt i branchen og har tidligere været ansat som kørende servicetekniker hos kolleger. I samarbejde med vores teknikerteam servicerer Øystein primært vores kunder on-site.

Mobil +45 30 63 03 12
oro@nicholaisen.dk

Kasper Bach Lausten

Kasper er ansat som servicetekniker. Kasper er uddannet elektriker i 1994 og autoriseret el-installatør i 2005. Kasper arbejder til dagligt med service og fejlfinding på maskinanlæg. Han er erfaren inden for udvikling og tests af elektromotorer og frekvensomformere samt PLC- og SCADA-systemer. Kasper er kendt i branchen og har været ansat i Nicholaisen juni 2016.

 

Mobil +45 51 58 59 00
kbl@nicholaisen.dk