Nicholaisen A/S's historie

Nicholaisen A/S er grundlagt i 1993 af Niels Nicholaisen, der valgte at blive selvstændig efter mere end 30 år i branchen. Virksomheden kørte det første stykke tid fra privaten i Århus C, men ret hurtigt blev det nødvendigt med større forhold, og virksomheden flyttede ind i lokalerne på Sønderskovvej i Hørning, hvor virksomheden holder til den dag i dag.

Nicholaisen har altid haft fokus på de stærke bånd til kundekredsen som en vigtig del af virksomhedens eksistensgrundlag og leverandører blev, også dengang, udvalgt med stor omhu og med særlig vægt på tyske virksomheder med kvalitetsprodukter.

I 2001 overtog Niels' søn Jesper Nicholaisen den daglige ledelse i virksomheden og opstarten af et generationsskifte var i proces. Otte år senere – i foråret 2009 – kom Thomas Biehl til som medejer og del af direktionen og overtog ved årskiftet til 2012 50% af aktierne i virksomheden.

Efter 18 gode år i Nicholaisen A/S valgte Niels i 2011 helt at overlade roret til den yngre ledelse, og i dag ejes og drives virksomheden i forening af Jesper Nicholaisen og Thomas Biehl.